1

Mjeshtër për pvc dhe alumin (2), Mjeshter i xhamit (2), Punëtor (2)

Ruaj
Primat
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Primat hap konkurs për:
  • Mjeshter për pvc dhe alumin (2)
  • Mjeshter i xhamit (2)
  • Punëtor (2)
Kandidatet e interesuar mund te aplikojne ne email: Primatkos@gmail.com 
Ose ne numerat e telefonit:
045 207 000
044 161 950

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet