1

Mbikëqyrës i Higjienës

Ruaj
Green Steam Cleaning
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 

Mundësi punësimi në Green Steam Cleaning shpallë konkurs: Mbikëqyrës i higjienës.

Kërkohen:

  • Shkathtësi të mira fizike
  • Eksperiencë pune në pastrim
  • Të jetë i gatshëm për punë ekipore.
  • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim në punë.

Përfitimet tuaja nga punësimi tek kompania GreenSteam Cleaning:

  • Trajtimi i dinjitetshëm dhe trajnimi i vazhdueshëm
  • Avancimi i metodologjisë së punës
  • Vend pune të sigurtë
  • Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj
  • Synimi i rritjes të kualitetit të punës dhe përdorimi i produkteve 100% ekologjike

Për të aplikuar, kontaktoni në ketë numër 048 500 700 ose cleaning@gs-ks.com , deri më 05.02.2023

Green Steam Cleaning

Shikime 5,713
Kategoria Menaxhment
Skadon 05/02/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet