PREMIUM

Asistent/e i/e Burimeve Njerëzore

Gorenje Departament Store
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs pune – Asistent/e i/e Burimeve Njerëzore – 1 Pozitë

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Mbështetë procesin e rekrutimit, seleksionimit, informimin e kandidatëve për intervista dhe intervistimin;
 • Mirëmban dhe bënë përpunimin e të dhënave të hyrje daljeve në program;
 • Mirëmban bazën e të dhënave të Burimeve Njerëzore për pushime vjetore, mjekësore të lehonisë dhe të tjera;
 • Përgatit kontrata dhe dokumentet përcjellëse sipas procedurave dhe politikave te Burimeve Njerëzore;
 • Mirëmban dhe azhurnon dosjet personale te personelit.

Kualifikimet dhe shkathtësitë profesionale:

 • Diplomë universitare;
 • Përvojë pune e dëshmuar mbi 1 vit në Burime Njerëzore;
 • Aftësi të shkëlqyera të komunikimi;
 • Njohuri të gjuhës angleze;
 • Njohuri të shkëlqyera të paketës Office;
 • Njohuri të ligjit të punës dhe praktikave të Burimeve Njerëzore.

Lokacioni: Gorenje Vetërnik, Prishtinë

Aplikoni duke dërguar CV-në në emailin punesim@gntc-ks.com
Konkursi qëndron i hapur nga data 06.01.2023 deri më 31.01.2023
Për më shumë informacione kontaktoni në këta numra të telefonit 049 77 77 52 (nga ora 08:00 deri në orën 16:00)

* Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen!

Shikime 6,273
Kategoria Burime Njerëzore
Skadon 31/01/23 (4 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management