1
PREMIUM

Kamarier/e (2)

Ruaj
Hotel Gorenje
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

Plotësim stafi në Hotel GORENJE

Pozitat:

Kamarier/e – 2 Pozita

Kualifikimet:

  • I/e përgjegjshëm, komunikues dhe bashkëpunues;
  • Përvoja e dëshmuar në gastronomi ose hotileri.

Aplikoni duke dërguar CV-në në emailin punesim@gntc-ks.com
Konkursi qëndron i hapur nga data 06.01.2023 deri më 06.02.2023
Për më shumë informacione kontaktoni në këta numra të telefonit 049 777 752 (nga ora 08:00 deri në orën 16:00, gjatë ditëve të javës).

* Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen!

 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet