Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania BINNI

Lokacioni: Prishtine

Shpall konkurs për plotësimin e vendeve të punës:

Arkitekt/Arkitekte  ( 2 Pozita)

Shitës/e në sektorin e dyerve dhe dritareve ( 2 Pozita) 

Shitës/e në sektorin e kuzhinave dhe mobiljeve ( 2 Pozita) 

Pozitat e kërkuara më lartë kanë rëndësi të vecantë në BINNI, duke marrë parasyshë që kompania Binni veçohet me produkte elitare, ambient unik, shërbim cilësor dhe perkujdesje të vecantë ndaj klientit.

Jemi vend pune ku për çdo punëtor ofrojmë mundësi të barbarta karriere dhe avancimi profesional.

Nga kanditadët kërkohet:

  • Të ketë paraqitje profesionale,
  • Përvojë ne  fushen e caktuar
  • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt.
  • Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.
  • Aftësi në vendimarrje dhe zgjidhjen e problemeve
  • Administrim dhe koordinim i veprimtarive ditore.

             PAGESA:   Konkuruese.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me një fotografi në: në: dukagjin.ademaj@binni.biz

Shikime 5,180
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 05/02/23 (10 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management