1
PREMIUM PLUS

Promotere

Ruaj
Take One
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Take One sh.p.k me seli në Prishtinë shpall konkurs pune per poziten Promotere me pagen fikse mujore 500 Euro Brutto

Përgjegjësitë:

Aftësitë e kërkuara:

  • Të keni pervojë pune e preferuar por jo obligative.
  • Të jetë e sjellshme dhe komunikative.
  • Mosha e preferuar është nga 17-30 vite.
  • Të ketë njohuri në shkathtësi në prezentim dhe shitje.

Benefitet e punëmarrësit:

Kontratë pune afatgjate dhe lajmërim i menjëhershëm si punëtor/e me kontratë pune e rregulltë.

Të gjithë të interesuarit të aplikojnë në numrin e telefonit në viber: 043 88 33 88 apo thirrje telefonike deri në ora 20:00 dhe jo më vonë.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet