Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Fresh-Co në Pejë e cila merret me prodhimin e produkteve higjienike shpall konkurs për vende pune në pozitat:

 1. Puntorë në repartin e prodhimit – 3 Pozita
 2. Depoist – 1 Pozitë
 3. Recepcioniste – 1 Pozitë
 4. Teknik/e Laboratori – 1 Pozitë

PËR POZITËN PUNTOR NË PRODHIM

Detyrat e punës

 • Përgjegjës për linjën e prodhimit ose pozitën ku i caktohet në prodhim
 • Të ketë kujdes të veçant gjatë procesit të prodhimit
 • Asiston ose zëvëndëson koleget tjer sipas nevojës

Kërkesat për poziten

 • Të jetë në gjendje të punojë nën presion
 • Të jetë në gjendje të punojë në grup
 • Të jetë i motivuar dhe i kujdesshëm në detyrat që i caktohen
 • Përparësi kan kandidatët që kanë eksperiencë pune në prodhim
 • Përparësi kanë kanditatët që kanë njohuri për makinerit prodhuese

PËR POZITËN DEPOIST

Detyrat punës

 • Pranimi I mallit
 • Ngarkimi dhe shkarkimi I mallit
 • Mirembajtja e depos.
 • Detyra të tjera që parasheh vendi dhe pozita e punës.

Kërkesat për poziten

 • Aftesi te mira komunikative
 • Fleksibilitet  dhe gadishmëri efektive për punë.

PËR POZITEN RECEPCIONISTE

Detyrat e punës:

 • Ofrimi i shërbimeve cilësore për mysafirët
 • Dhënja e informacioneve të nevojshme për mysafirët
 • Kryerja e detyrave tjera të përcaktuara nga menagjeri

Aftesite:

 • Njohja e punës me kompjuter dhe programet MS Office
 • Njohja e gjuhëve të huaja eshte perparësi
 • Të jetë komunikative
 • E motivuar për punë

PËR POZITEN Teknik/e Laboratori

Detyrat e punës:

 • Marja e mostrave të ujit dhe losionit të prodhimit
 • Percaktimi I parametrave fiziko kimike me anë te paisjeve laboratorike
 • Ndihmon biokimisten në laborator gjat ekzminimeve mikrobiologjike te produktit
 • Mirembajtja e dokumentacionit laboratorik dhe azhurimi I tij
 • Detyra të tjera që parasheh vendi dhe pozita e punës

Kërkesat për poziten

 • Kandidatët/tet duhet të kenë përfunduar minimalisht ciklin e studimeve Bachelor në Fak. Teknologji Ushqimore ose Teknik të Lartë Laboratori
 • Do të kenë përparësi ata/o kandidatë/e që kanë kryer edhe ciklin e studimeve Master Shkencor ose Profesional.
 • Për këtë pozicion do te kenë përparësi kandidatët që kanë eksperiencë në fushën e kërkuar
 • Aftësi shumë të mira kompjuterike.
 • Shkathtësi të mira organizative.
 • Të jetë komunikativ/e dhe i/e motivuar për punë.

Konkursi mbetet i hapur 30 ditë nga data e shpalljes.

Të gjithë të interesuarit të na kontaktojn në nr. Tel: 049 811 565 ose në e-mail erajsedefi@hotmail.com   Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

Shikime 4,314
Kategoria Prodhim
Skadon 04/02/23 (8 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management