1

Shitës/e (4), Shofer/e Tereni (6)

Ruaj
Autopasion
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Autopasion Shpk është kompani lider e shitjes me shumicë në sektorit e Autopjesë, Goma, Vajra dhe Bateri me brendet më prestigjioze botërore. Operojmë në Kosovë dhe Shqipëri në qytetet kryesore.

Autopasion shpallë vende të lira Pune për qytetet e PRISHTINËS, PRIZRENIT dhe FERIZAJIT

POZITAT:

 1. SHITËS / E NË AUTOPJESË – 4 vende
 2. SHOFER / E TERENI – 6 vende

Kualifikimet e kërkuara: 

 • Të ketë të përfunduar njërin nga fakultetet e ekonomisë/biznesit (pozita 1)
 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme (pozita 2)
 • Të ketë përvojë në pozitën përkatëse;
 • Të ketë integritet personal;
 • Aftësi që t’i përshtatet dinamikës dhe mënyrës së punës;
 • Shkathtësi komunikuese;
 • I/E gatshëm që të punoj si pjesë e ekipit;
 • I/E gatshëm të punoj nën presion të punës;
 • Të jetë fleksibil;
 • Të jetë banor/e i/e I QYTETIT QË APLIKON

Ofrohen Kushte të mira pune si dhe kontratë afatgjate.

Vërejtje:

CV-ja të dërgohet me FOTO dhe përmes e-mail adresës: apliko@hotmail.com

Në “SUBJECT” të shënohet pozita dhe qyteti për të cilën aplikoni.

(Nëse nuk përfillen kushtet e mësipërme, nuk do të shqyrtohet aplikimi)

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet