1
PREMIUM PLUS

Arkitekt/e (3), Zyrtar për Prokurim (3)

Ruaj
Di Casa Home Design
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Arkitekt/e & Prokurim
Detyrat për Arkitekt/e: X3

 • Përvojë pune 2+ vite në fushën e arkitekturës
 • Njohuri të softwereve (Archicad, AutoCAD) dhe njohuri të mira të MS-Office
 • Prezantimin e projekteve
 • Matjet në teren
 • Paraqitja e projekteve në 3D
 • Përgaditja e projektit për prodhim
 • Kontrollimi i projektit deri në finalizim

Detyrat për Prokurim/e: X2

 • Përvojë pune 3+ vite në fushën e prokurimit
 • Njohuri të gjuhës Angleze/Turke
 • Përgjegjës për koordinimin e porosive për klientët dhe depon
 • Organizimi i transporteve brenda dhe jasht vendit
 • Shkathtësi kompjuterike të aplikacioneve të programeve (MS-Office)

Menyra e aplikimit:
Për të aplikuar për këto mundësi punësimi, ju lutemi na kontaktoni në email-in info@dicasahome.com duke përmendur lokacionin dhe pozitë për të cilën aplikoni

Shikime 5,934
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 04/02/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet