PREMIUM

Shofer/e

E Taxi
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Jemi në kërkim për të plotësuar vendet e fundit të shofereve(ëve) për të ofruar shërbimin taksi – transportin e pasagjereve(ëve) në mënyrë të rehatshme, të sigurtë dhe me kohë. Nxitoni të bashkoheni me ekipin fantastik që kemi kriju.

Kompania është e interesuar të punësoj kryesisht shofere me qëllim të fuqizimit ekonomik të gruas dhe pjesëmarrjës në sektorin e transportit të udhëtarëve. Prandaj, përparësi do të kenë aplikimet e pranuara nga gratë dhe vajzat e interesuara.

Përgjegjësitë e shofereve(ëve) përfshijnë organizimin e pastrimit dhe mirëmbajtjes së veturave në intervale të rregullta, planifikimin e itinerarit sipas kushteve të rrugëve dhe trafikut dhe menaxhimin e pagesave.
Synojmë që të na ndihmoni në ofrimin e një shërbimi cilësorë, me theks të veçant në kujdesin për klient dhe kënaqshmërinë e tyrë.

Për t’u marrë parasysh aplikimi juaj, duhet të keni patent shoferi valid të lëshuar nga organet kompetente në Republikën e Kosovës si dhe historik të pastër të ngasjes/vozitjes pa kundërvajtje në trafik gjatë 12 muajve të fundit. Të keni parasysh se kandidatët nuk duhet të posedojnë veturat e tyre, kompania do të ofroj veturat e saj.

PËRGJEGJËSITË:

 • Planifikon itinerarin paraprakisht për të siguruar një udhëtim të përshtatshëm;
 • Merr pasagjeret(ët) nga pika e dëshiruar dhe në kohën e kërkuar;
 • Procedon pagesat dhe lëshoni fatura/kupona fiskal;
 • Ndihmon pasagjeret(ët) në ngarkimin dhe shkarkimin e valixheve;
 • Përcjellë njoftimet/raportet nga baza rreth kushteve atmosferike dhe të trafikut për planifikim më të mire;
 • Përshtatë itinerarin për të evituar trafikun e ngarkuar ose punimet në rrugë sipas nevojës;
 • Përgjigjet në kërkesat e pasagjerëve rreth lagjes apo vendeve me interes në Prishtinë;
 • Kufizon komunikimet me pasagjere(ë) vetëm në adresimin e kërkesave të tyre;
 • Sigurohet që të gjitha ulëset në vetura janë pastra dhe të rehatshme për të gjithë pasagjeret(ët);
 • Cakton kontrollën e rregullt të veturave dhe raportoni çdo defect apo parregullësi; dhe,
 • Rezervon shërbimin e auto-larjes dhe pastrimit gjeneral të veturës për mirëmbajtje të pastërtisë së hapësirës së brendshme dhe të jashtme të veturave.

KËRKESAT DHE AFTËSITË:

 • Përvojë e ngasjes së veturës (nuk kërkohet përvojë paraprake si shofere(ë) për transport të udhëtarëve);
 • Patent shoferi valid;
 • Historik të pastër të ngasjes/vozitjes pa kundërvajtje në 12 muajt e fundit;
 • Mprehtësi në të pamur (e përcaktuar me vizitë tek oftalmologja(u) pas përzgjedhjes së kandidates/it);
 • Njohuri e përdorimit të telefonave të mençur në sistemet Android ose iOS;
 • Njohuri e operimit të sistemeve GPS të navigimit;
 • Njohuri e zonave dhe lagjeve të Prishtinës;
 • Aftësi të ngritjes së pakove të rënda ose valixheve të kufizuara deri në 20kg;
 • Disponueshmëri për punë në fundjava apo në ndrrimin e natës në raste të veçanta;
 • Prirje për sjellje të mirë dhe profesionale;
 • Aftësi për të mirëmbajtur qetësinë në situata stresuese gjatë ngasjes (p.sh. trafik i ngarkuar);
 • Aftësi të komunikimi bazik në gjuhë angleze, përveç gjuhës shqipe; and,
 • Diplomë të shkollës së mesme.

APLIKIMI:

Kandidatet(ët) e interesuar duhet të plotësojnë aplikimin e tyre në linkun: https://forms.gle/7mjMhAiexPLdh8Ey7 ose të na kontaktojnë përmes numrit të telefonit +383 48 745 785.

Shikime 4,802
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 03/02/23 (7 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management