Kuzhinier, Kamarier, Shankist

Eni Fast Food
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Fast Food Eni në Fushë Kosovë shpall konkurs për:

  • Kuzhinier (1)
  • Kamarier (1)
  • Shankist (1) 

Kushtet që duhet plotësuar:

  • Përvojë pune; (Per poziten kuzhinier te kete njohuri rreth Donerit)
  • Shkathësi të mira organizative;
  • Aftësi të mira të komunikimit verbal;
  • Mosha: mbi 20 vjeçare.

Fast Food Eni kërkon persona të cilët janë shumë bashkëpunues dhe punojnë konfort interesit të përbashkët dhe në dobi të klientit për shërbime cilësore.

Të interesuarit të kontaktojnë në numrin e telefonit: 044 805 240.

Shikime 3,773
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 03/02/23 (7 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management