Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Migros Group SH.P.K. është kompani lidere që bën distribuimin e brendeve më të njohura botërore. Bashkëpunimi me brendet që përfaqësojmë ka dëshmuar qasjen tonë të suksesshme në tregun kosovar dhe më gjerë. Me zgjerimin e kompanisë, po rritet edhe ekipa jonë komerciale dhe dëshirojmë që të na bashkangjiten në rrugëtimin tonë persona dinamik, ambicioz dhe inovator.

Shpallim konkurs për:

Data Analyst (Analist i të dhënave)

Përgjegjësitë:

 • Interpreton të dhënat, analizon rezultatet duke përdorur teknika statistikore dhe siguron raporte të vazhdueshme;
 • Zhvillimi dhe implementimi i bazave të të dhënave, sistemeve të mbledhjes së të dhënave, analizave të të dhënave dhe strategjive të tjera që optimizojnë efikasitetin dhe cilësinë statistikore;
 • Asiston ne krijimin e website E-commerce;
 • Identifikon, analizon dhe interpreton trendet ose modelet në grupe komplekse të të dhënave;
 • Filtron dhe "pastron" të dhënat duke rishikuar raportet kompjuterike, printimet dhe treguesit e performancës për të gjetur dhe korigjuar problemet e kodit;
 • Punon me menaxhmentin për t'i dhënë përparësi nevojave të biznesit dhe informacionit;
 • Gjen dhe përcakton mundësi të reja për përmirësimin e procesit;

Kualifikimet:

 • Përvojë e provuar pune si Analist i të Dhënave ose Analist i të Dhënave të Biznesit së paku 1 vit;
 • Ekspertizë teknike në lidhje me modelet e të dhënave, zhvillimin e dizajnit të bazës së të dhënave, burimet e të dhënave dhe teknikat e segmentimit, menaxhimin e WordPress;
 • Njohuri të mira dhe përvojë me paketat e raportimit (Objektet e Biznesit etj.), bazat e të dhënave;
 • Njohja e statistikave dhe përvojës duke përdorur paketat statistikore për analizimin e grupeve të të dhënave Excel;
 • Aftësi të forta analitike me aftësinë për të mbledhur, organizuar, analizuar dhe shpërndarë sasi të konsiderueshme informacioni me vëmendje në detaje dhe saktësi;
 • Të aftë në pyetje, raportimin e shkrimit dhe prezantimin e gjetjeve;
 • Bachelor në Matematikë, Ekonomi, Shkencë Kompjuterike, Menaxhim Informacioni ose Statistikë.
 • Njohja e gjuhës angleze.
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo ne grup;
 • Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe punë me orar fleksibil.

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mail adresën: hr@migros-group.com

Tek subjekti te CEKET POZITA për të cilën aplikoni, në të kundërtën aplikacionet ku nuk është cekur pozita janë të pavlefshme. Konkursi mbetet i hapur 30 ditë nga data e publikimit.

Migros Group

Zona industriale 4, 12000

Prishtinë, Kosovë

Shikime 5,661
Kategoria Teknologji e Informacionit
Skadon 02/02/23 (6 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management