PREMIUM PLUS

Vend i lirë pune (Kroaci)

Lidatios
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Lidatios eshte nje biznis familjar i cili hap konkurs per:

Artizan (Qeramikë) ne Sisak/Zagreb

Kerkohet:

 • Te jete person i përgjegjshëm 
 • Te jete profesionist në punën me Qeramikë
 • Te posedoj Patent Shofer
 • Behet vetem pagesa e udhetimit per Kroaci te gjitha shpenzimet tjera jane te hequra

Kushtet qe Ofrohen:

 • Paga 1500 - 2000 ne fillim, mundesi rritje varesisht performances.
 • Te kete njohuri se paku ne njeren nga keto Gjuhe: Angleze, Serbe, Kroate, Boshnjake.
 • Makine dhe telefon me shpenzime te hequra
 • Akomidim, dhe gjitha shpenzimet e hequra (Perveq udhtimit deri ne Kroaci)
 • Dite te lira pune si dhe Pushime Mjeksore ne baze te marreveshjes.
 • E Diela pushim.
 • 8 deri nne 10 ore pune varesisht fluksit te punes.
 • 5 deri ne 6 dite pune varesisht fluksit te punes
 • Puna vetem, ne menyre te pavarur

Menyra e aplikimit:

Permes telefonit:

Intervista do te mbahet online permes numrit te telefonit +385977574201, Viber/Whatsapp ose thirrje e rregullt

Koha për aplikim për punë nga e Hena - e Premte ora: 09:00 - 17:00

Aplikacionet pranohen vetem ne Gjuhen Angleze ose ne Gjuhën Serbo Kroate.

Email: lidatios.office@gmail.com  personi kontaktues Danko Stojakovic

Shikime 6,503
Kategoria Art dhe Kulturë
Skadon 04/02/23 (8 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management