PREMIUM PLUS

Mirëmbajtëse (Aeroporti i Prishtinës)

Planet Business Solutions
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

VEND PUNE

Pastrim/Sanitari ne Aeroportin e Prishtines

DETYRAT

 • Pastrimi ditor i hapësires
 • Rimbushja e materialit tè shpenzuar
 • Kontrollimi i vazhdueshëm i hapësirave
 • Puna ne nderrime (8 orë)

Komunikimi me kolege dhe pergjegjësit e ndërrimit

Pastrimi me mjete të ndryshme (pastrimi automatik, pastrimi manual, pastrimi general, pastrimi i dyshemeve dhe te ngjashme)

Dezinfektimi i vazhdueshem i hapesirave

PËRFITIMET E JUAJA

 • Pagë e kënaqshme (Paga Neto 313,5€)
 • Kontribute dhe tatime te paguara
 • Orar pune prej 8 orëve
 • Kontratë pune
 • Uniformë pune
 • Transporti i paguar (për ata të cilët e përdorin transportin publik)

KËRKESAT TONA

 • Përgiegjësi dhe respekt ndaj punës
 • Kujdes i veçante per klientet dhe
 • konsumatorët
 • Kujdesi ndaj mjeteve, aseteve dhe
 • uniformës se punes
 • Prezenca e rregullt në pune pa vonesa
 • Mundesi per avancim

APLIKIMI ME EMAIL

Dërgoni CV-ne tuaj ne:

info@planet-kosove.com

APLIKIMI ME WHATSAPP

 • Dërgoni CV-në tuaj ne:
 • +383 49 171 920

INFORMACION

Të githe te pranuarit ne pune duhet të kene nje deshmi per të kaluaren kriminale, e cila lëshohet nga Policia e Kosovës. Per t'u punësuar duhet te keni një te kaluar kriminale të paster.

Shikime 6,030
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 02/02/23 (6 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management