1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Blini tashmë një brend i njohur në të gjithë botën për stilin, punën dhe cilësinë në dizajnimin e fustaneve të nusërisë, fustaneve të mbrëmjëve dhe kostumeve të meshkujve, tashmë me një zhvillim dhe rritje të mëtutjeshme, për plotësimin  e nevojame me staf, shpall:

𝗞𝗢𝗡𝗞𝗨𝗥𝗦 𝗣𝗨𝗡𝗘

  • Menaxher/e Marketingu (1)
  • Patronist/e (2)
  • Rrobaqepëse (2)
  • Qëndistare (10)
  • Praktikantë/e në Patron (2)

 Lokacioni: Prishtinë – Veternik

Benefitet:

  • Ambient pozitiv i punës;
  • Pagë konkurruese duke u bazuar në përvojën dhe aftësitë e aplikuesit/es;
  • Programe të bonuseve dhe shpërblime;
  • Mundësi të mira avancimi brenda kompanisë;
  • Trajnime profesionale.

Nëse jeni të interesuar t’i bashkoheni ekipit tonë, ju lutem dërgoni CV -në duke specifikuar në Subject pozitën e punës për të cilin po aplikoni, në email: 𝐡𝐫@𝐛𝐥𝐢𝐧𝐢𝐨𝐟𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥.𝐜𝐨𝐦

Personat të cilat nuk kanë qasje në email, mund të na shkruani vetëm në viber dhe whatsapp, në numrin e telefonit +𝟯𝟴𝟯 𝟰𝟰 𝟰𝟲𝟱 𝟬𝟵𝟭.

 

Kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.

 

Afati i fundit për aplikim: 31.01.2023

 

Shikime 7,328
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 31/01/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management