1
PREMIUM PLUS

Asistent i Menaxherit Gjeneral

Ruaj
Kipper
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Asistent i Menaxherit Gjeneral


Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Të bashkëpunoj me menaxherin gjeneral dhe te asistoj ne aktivitete të përditshme
 • Të sigurohet për rrespektimin e politikave të kompanisë dhe ndjekjen e procedurave
 • Delegimi i detyrave të përditshme
 • Adresimi i problemeve në kohën e duhur
 • Organizimi, Planifikimi dhe Përcaktimi i takimeve me Menaxherin Gjeneral

Kualifikimet:

 • Të ketë Njohuri e Gjuhës Turke
 • Të ketë të perfunduar shkollën për Administrim ose dicka të ngjajshme
 • Të ketë aftësi komunikuese
 • Të ketë aftësi për zgjidhjen e problemeve
 • Të ketë aftësi vëzhguese
 • Të ketë njohuri te programeve Microsoft Office
 • Të ketë patent shoferi (Kategoria B)

Kategoria
Skadon (Skadon: SOT)
Orari
Lokacioni
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet