1
PREMIUM

Menaxher i Shitjes për Eksport (Gjuhë Serbe/Turke)

Ruaj
Interstone
Follow
(LEXO MË SHUMË PËR KËTË KOMPANI)
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs për:

 1. MENAXHER I SHITJES PËR EKSPORT (Gjuhë Serbe/Turke)

Inter Stone L.L.C. me seli në Suhadoll-Lipjan ështe një kompani importuese, eksporuese dhe e shitjes me shumicë të Granitit dhe Mermerit në tregun e Ballkanit. Ne kërkojme një punëtor për menaxhim dhe shitje eksport në gjuhën serbe I gatshëm të udhëtoj jashtë vendit.  Përparësi kanë njohësit e gjuhës Turke.

Përgjegjësit MENAXHER I SHITJES PËR EKSPORT (Gjuhë Serbe/Turke):

 • Shitja dhe eksportimi i Granitit dhe Mermerit.
 • Menaxhimi i klientëve.
 • Inkasimi I faturave.
 • Prezantimi I materialeve.
 • Pranimi I porosive nga klientët.
 • Pëgatitja e dokumentacionit të shitjes për eksport.
 • Vizitimi I klientëve jashtë Kosovës.
 • Punë të tjera sipas nevojës.

Kushtet:

 • Mashkull,
 • 25-45 vjeç
 • Të flas gjuhen Serbe rrjedhshëm.
 • Të flas gjuhen Turke rrjedhshëm.
 • Të jetë i gatshëm të udhëtojë jashtë Kosovës në tregun e Ballkanit.
 • Të jetë i gatshëm të fillojë punën menjëherë.
 • Të jetë banorë i Prishtinës .

Të interesuarit mund të aplikojnë për punë duke shënuar në SUBJEKT pozitën pë të cilen aplikoni dhe duke dërguar CV-në në emailin  accounting@interstone.co Për me shumë informata mund të klikoni në linkun: http://www.interstone.co/al/kontakti/interstone-prishtina . Për ndonjë problem teknik telefononi  në numrin 049 491 333 çdo ditë pune nga ora 8:00 deri ne orën 17:00.

Faleminderit!

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet