Ciao Berto

Dizajner/e grafik/e

	 	 

-Dizajner/e grafik/e

Ciao Berto është kompania më e madhe në vend për prodhimin e mobileve me përvojë 20 vjeçare, dhe përfaqësuese e brendeve ndërkombëtare si Magniflex, The Rug Republic, Nicoletti Home, IMIX, TON, Karaca Home dhe Emsan. Nëse jeni të interesuar ti bashkoheni ekipit tonë të marketingut në Prishtinë tani e keni mundësinë.

Përgjegjësitë dhe detyrat :

 • Propozon ide dhe koncepte kreative për departamentin e marketingut
 • Përgjegjës për zhvillimin dhe administrimin e përmbajtjes së mediave sociale
 • Kontribuon në Strategjinë e zhvillimit të markës (brendit).
 • Përcjelle të gjitha kanalet e komunikimit të Ciao Bertos (TV, Radio, OOH) dhe ju dërgon materialet e nevojshme për të pas kompania prezencë sa më të mirë.
 • Person kontaktues për departamentin e marketingut
 • Komunikon me agjencinë e marketingut
 • Përcjellë punët e agjencisë dhe ndihmon në të gjitha materialet e nevojshme që ju duhen
 • Dizajnon dhe krijon punime të ndryshme sipas kërkesave të kompanisë
 • Përcjellë punët që i caktohen nga drejtori i marketingut
 • Detyra tjera në lëminë e dizajnit

Kualifikimet

 • Diplomë e shkollës së mesme, I preferuar universiteti në drejtimet komunikim vizuel, dizajn grafik ose marketing
 • Të ketë përvoje pune te ngjajshme,
 • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situate të ndryshme;
 • Të ketë përvojë në fotografimin e produkteve është përparësi;
 • Njohja e gjuhës angleze është përparësi
 • Të jetë energjik, dhe të ketë vetë iniciativë
 • Aftësi të mira komunikimi;

Njohja e programeve

 • Obligative: Adove Photoshop, Illustrator, InDesign ose Corel Draw
 • Përparësi: (Motion Designer): Affter Effect, Premier.

Nëse jeni të interesuar për këtë pozitë, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe portofolion e punëve tuaja në adresën e e-mailit: info@ciao-berto.com

TAGS: Ciao BertoPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3830
Kategoria Art & Dizajn
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
Koronavirus - Live
112
të infektuar
a
6
të shëruar
a
1
të vdekur
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC