Fresh-co shpk

Punëtor në depo (2), Punëtor në prodhim (2)

	 	 

Kompania Fresh-Co në Pejë e cila merret me prodhimin dhe distribuimin e produkteve higjienike, shpall konkurs

Puntorë/e në prodhim

punëtorë në depo (depoista)

2 punëtorë në prodhim

Detyrat e punës

  • Përgjegjës pranimin e porosive nga personat pergjegjes dhe pregaditje mallit sipas porosise
  • Përgjegjës për linjën e prodhimit ose pozitën ku i caktohet në prodhim
  • Të ketë kujdes të veçant gjatë punes
  • Asiston ose zëvëndëson koleget tjer sipas nevojës

Kualifikimet

  • Të ketë te perfunduar se paku shkollimin e mesëm
  • Të jetë në gjendje të punojë në grup
  • Të jetë i motivuar dhe i kujdesshëm në detyrat që i caktohen
  • Përparësi kan kandidatët që kanë eksperiencë pune në prodhim
  • Përparësi kanë kanditatët që kanë njohuri për makinerit prodhuese

Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga data e shpalljes.

Shënim: Kandidatët preferohet të jenë banorë të regjionit të Pejës, për arsye se vendi i punës do të jetë në Pejë.

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV me Fotografi, në e-mail gramos.zeka@fresh-co.net. Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

TAGS: Fresh COPejeKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1744
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
Koronavirus - Live
1032
të infektuar
a
789
të shëruar
a
29
të vdekur
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC