1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 

 

Aplikimi bëhet deri më 31.01.2023 përmes Website, duke ndjekur linkun https://kfckosova.com/join-our-team/, përmes email-it work@kfc-ks.com me titull emrin e restaurantit për të cilin aplikoni, përmes telefonit 0800 21212 dhe në çdo restaurant të KFC Kosova.

 

Shikime 9,614
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 31/01/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet