1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

MUNDËSI PUNËSIMI / KONKURS 

Kompania "Teuta Matoshi B.I" shpall konkurs për pozitën e punës ASISTENTE NË FINANCA.

Përvoja e punës që kërkohet është minimum 2 (dy) vite në kontabilitet dhe financa. Kandidatet të cilat aplikojnë duhet të kenë njohuri të mira në ndonjë softuer të kontabilitetit dhe atë në: kalkulime të mallit, importe, shpenzime, faturime të shitjes, eksportet dhe konsolidimet bankare.

Orari i punës 08:00 – 16:00, në Veternik, Prishtinë. Paga e negociueshme, në varësi nga profili dhe eksperienca e kandidates.

Të interesuarat që mendojë që i plotësojnë kushtet e këtij përshkrimi të punës, të dërgojnë CV-në në bardhyl@teutamatoshi.com , npttmd@gmail.com apo në numrin e tel: 044 158 700, deri me 16 Dhjetor 2022, me subjektin “Aplikim për punë – ASISTENTE NË FINANCA”.

Suksese!

Teuta Matoshi B.I 

Shikime 2,893
Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 16/12/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management