1
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

V Technology

Shpallë vend të lirë për pozitën e punës

-Asistent/e Ekzekutiv i/e Projektit FULL TIME

Data e fillimit: Menjëherë, 12 muaj me mundësi vazhdimi

Qyteti: Prishtinë, Kosovë

Rreth rolit:

Nën mbikëqyrjen e përgjithshme të Menaxherit të Projektit, Asistenti/ja i/e Projektit do të mbështesë në mënyrë efektive Menaxherin e Projektit në punën e përditshme dhe do t'i raportojë drejtpërdrejtë Menaxherit të Projektit. Ai/ajo do të jetë përgjegjës për ndihmën në të gjitha aktivitetet e projektit dhe çështjet administrative.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Ndihmon Menaxherin e Projektit në zbatimin e përgjithshëm të projektit
 • Ndihmon në përgatitjen e takimeve
 • Mban shënime të sakta dhe në kohë të të gjitha aktiviteteve
 • Ndihmon në mbledhjen dhe analizimin e të dhënave
 • Ndihmon në komunikimin, përditësimin dhe mbledhjen e informacionit mbi temat përkatëse të projektit
 • Ndihmoni me punën e PR për projektin
 • Kryen detyra të tjera sipas nevojës

Kandidatët e përshtatshëm për këtë pozicion duhet të kenë:

 • Minimum 2 vjet përvojë relevante në një nivel të ngjashëm përgjegjësish
 • E dëshirueshme diplomë universitare në shkencat sociale ose fusha të tjera të ngjashme
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, duke përfshirë të folur dhe të shkruar rrjedhshëm anglisht dhe shqip
 • Aftësi të forta koordinuese, organizative dhe zgjidhjes së problemeve
 • Njohuri në paketat softuerike të zyrës (Excel, MS Word dhe Outlook)

Si të aplikoni:
Dërgoni CV-në tuaj në emailin: hr@vtechnology.ch   
Afati për aplikim është i hapur deri më 20.12.2022

Shikime 3,957
Kategoria Administratë
Skadon 20/12/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management