Besa Security
Vende të lira të punës (90)
Shpërndaje
	 	 

Si rezultat i rritjes së vazhdueshme të klientelës së kompanisë, BESA SECURITY njofton për hapjen e vendeve të lira të punës, me mundësi punësimi të menjëhershëm.

Njoftimi vlen për këto vende të punës:

  1. Roje i Transportit të Parave të Gatshme (TPG) - Prishtinë, (5), Prizren (2)
  2. Operator i Mbikëqyrjes Elektronike/Video Vëzhgimit - Prishtinë (5)
  3. Patrullë Intervenuese Prishtinë (10), Prizren (4), Pejë (4), Ferizaj (4), Gjakovë (4), Istog (4)
  4. Roje Fizike (Sigurim Themelor) Regjioni i Prishtinës (20), Prizren (20), Peje (5),
  5. Teknik - Prishtinë (3)

Dokumentacioni i kërkuar për kualifikim fillestar:

  • Dëshminë e kualifikimit shkollor
  • Kopja e letërnjoftimit
  • Dëshmi mbi trajnimet e kryera (licenca)
  • Fletë-aplikacioni (merret dhe plotësohet tek recepcioni në Besa Security).

VËREJTJE:

Të gjithë ata që i plotësojnë kushtet, do të ftohen në intervistë, menjëherë pas aplikimit!

Për pozitat me numër 1,2,4, prioritet do të kenë aplikuesit që tashmë posedojnë çertifikatat (licencat) mbi trajnimet e kryera.
Aplikacionet për këtë pozite pranohen deri në diten e Premte, 17 Maj 2019, ora 16:30.

Adresa për aplikim: Zyra Qëndrore e Besa Security (Rr. Jusuf Gërvalla nr. 64, Emshir, Prishtinë)

Telefoni kontaktues: 049 964 618 ose përmes email: info@besasecurity.com

TAGS: Besa SecurityPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2167
Kategoria Sigurim
Skadon 5 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Gjithë Kosovën
Shpallje të Ngjashme Të gjitha
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US