Unikos shpk

Agjent të shitjes (2 vende)

	 	 

Kompania Unikos sh.p.k në Pejë e cila merret me shitjen dhe distribuimin e produkteve elektrike, shpall konkurs,

Agjent të shitjes 2 Pozita

Detyrat e punës për Pozitën Agjent i Shitjes 

  • Promovon produktet e kompanise dhe krijon shitje direkte për këto produkte
  • Mban kontakte të vazhdueshme me klient në lidhje me kërkesat e tyre
  • Organizon promocione të vazhdueshme si element taktik për të rritur shitjen
  • Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe bashkpunime ne grup

Kualifikimet

  • Përparësi kan kandidatët që kanë eksperienc pune në shitje së paku 1 vit
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi, prezantimi dhe negocimi
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera organizative
  • Të ketë patent të kategoris B

Shënim: Kandidatët preferohet të jenë banorë të regjionit të Pejës, për arsye se vendi i punës do të jetë në Pejë.

Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga data e shpalljes.

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV me Fotografi, në e-mail unikospeje@gmail.com. Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

TAGS: Unikos shpkPejeKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2164
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC