1
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kujtesa Net SH.P.K shpall konkurs për vende të lira pune ne pozitën:

Koordinatori I mirembajtjes se infrastruktures te rrjetit HFC– Prishtine

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Percjell mirembajtjen dhe gjendjen e rrjetit te distribuimit HFC ne nivel nacional
 • Koordinon dhe suporton ekipet ne terren per mirembajtje, dhe sigurohet qe intervenimet te jene efektive dhe afatgjata
 • Merr pjese ne planifikime te rrjetit, ndryshime te nevojshme, dhe mban te informuar udheheqesin e departmentit per nevojat ne mirembajtje te rrjetit, dhe problemet ne terren.
 • Ndihmon ekipat e terrenit ne zgjedhje te problemeve me te medha
 • Trajnon ekipat e terrenit te mirembajtjes se rrjetit ne perdorimin e metodave te reja dhe pajisjeve te reja te mirembajtjes, ndertimit te rrjetit, etj.
 • Udheheq koordinatoret rajonal te terrenit dhe percjell detyrat dhe informatat qe vijne nga tereni.

Kualifikimet dhe aftësitë:

 • Përvoje me pune praktike (terren)
 • Njohuri ne funksionimin e rrjetave koaksiale dhe pajisjeve te nderlidhura
 • Të punojë me integritet,përkushtim dhe motivim në interes të kompanisë.
 • Aftësi te mira komunikuese
 • Të ketë leje qarkullimi të kategorisë B

Ftohen te interesuarti te dergojne CV-të e tyre bashkë me letrën motivuese në email: hr@kujtesa.com nga   02.12.2022 më datë 15.12.2022

Vetëm kandidatët që do përzgjedhen në listën e ngushtë do kontaktohen.

Shikime 3,169
Kategoria Inxhinieri
Skadon 15/12/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management