PREMIUM

MID/ Senior Backend Developers (Go & Node.js) - 3 Pozita

StarLabs
(LEXO MË SHUMË PËR KËTË KOMPANI)
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

StarLabs është në kërkim të Mid/Senior Backend Developers (Go & Node.js)  

Përgjegjësitë: 

 • Mësimi sa më i shpejtë i teknologjive që klienti i StarLabs kërkon 
 • Të punojë në orarë të plotë 
 • Të ketë aftësi të komunikimit me klient dhe me ekipen e zhvilluesve 
 • Të jetë proaktiv dhe team player. 

Aftesite: 

 • Përvojë me Go dhe njohuri për Node.js. 
 • Njohuri të PostgreSQL dhe/ose ElasticSearch. 
 • Përvojë pune me qasjen CI/CD. 
 • Të posedoni një kuptim të mirë të proceseve dhe teknikave të testimit të softuerit. 
 • Përvojë me përdorimin e sistemeve të kontrollit të versioneve si Git. 
 • Aftësi të forta komunikimi verbale dhe të shkruara – duke përfshirë komunikimin ndërfunksional dhe në të gjithë nivelet e menaxhimit. 
 • Një kuptim i thellë i metodologjive të shkathëta. 
 • Një mentalitet cilësor, duke ofruar produkte me cilësi të lartë dhe duke mbështetur të tjerët për të mbajtur një standard të lartë 
 • Diploma Bachelor në shkenca kompjuterike ose një fushë e ngjashme do të konsiderohet bonus 
 • Idealisht, të keni të paktën 2 vjet përvojë në një rol të ngjashëm. 
 • Përvoja e zhvillimit në front-end duke përdorur teknologji dhe korniza si ReactJS, shërbimet e webit RESTful dhe paraprocesorët CSS si SASS. 

Përfitimet për të qenë pjesë e Starlabs: 

 • Paga e Lartë 
 • Sigurimi Shëndetësor - i mbulurar 100% nga kompania 
 • Kontributet pensionale - të paguara plotësisht nga kompania 
 • Mundësi për avancim në karrierë 
 • Ambient profesional dhe miqësor 
 • Relax Room 
 • Ambient pune pa presion të lartë apo mikromenaxhim 

Nëse jeni të interesuar  dhe dëshironi të jeni pjesë e një ekipi të mrekullueshëm ku keni mundësinë të zhvilloheni edhe në arenën ndërkombëtare, atëherë çfarë prisni, aplikoni ose dërgoni CV-në tuaj në: hr@starlabspro.com , kandidatët të cilët plotësojn kriteret do të ftohen për në intervistë. 

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management