1
PREMIUM

Team Lead - PHP & Symfony Developer Senior Level

Ruaj
StarLabs
Follow
(LEXO MË SHUMË PËR KËTË KOMPANI)
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

StarLabs është një kompani me vendndodhje në Kosovë e cila ofron shërbime profesionale tekniko-teknologjike për klientët në Amerikë dhe Evropë, e cila vazhdimisht po zgjerohet me bashkëpunëtorë të rinj. Prandaj, ne po kërkojmë njerëz të talentuar që t'i bashkohen ekipit tonë dhe janë të gatshëm të avancojnë me mundësi të reja profesionale. Projektet dhe puna janë në baza të përhershme si të gjitha profilet e tjera në kompani. 

Team Lead - PHP&Symfony Senior Level 

Pergjegjesite: 

 • Mësimi sa më i shpejtë i teknologjive që klienti i StarLabs e kërkon 
 • Të punojë  në orar të plotë 
 • Të ketë aftësi të komunikimit me klient dhe me ekipen e zhvilluesvë 
 • Të jetë proaktiv dhe team player 
 • Aftësi për të menaxhuar projektin dhe ekipin 

 Aftësitë: 

 • Njohuri të avansuara në PHP. 
 • Njohuri të avansuara në OOP (Object Oriented Programming) 
 • Njohuri të avansuara në Symfony. 
 • Njohuri  në MySQL 
 • Niveli i gjuhës angleze të jete shumë i lartë 
 • Të perballojë punë dinamike në baza ditore 
 • Të ketë vullnet për të mesuar 
 • Saktësi dhe fokus në punë 

 Përvoja & Lokacioni :

 • Përvoja: 4 deri në 6 vjet  
 • Lloji i punës: Me kohë të plotë (Punë nga zyra) 
 • Vendndodhja: Prishtinë 

Përfitimet për të qenë pjesë e StarLabs: 

 • Paga e Lartë 
 • Sigurimi shëndetësor - i mbuluar 100% nga kompania 
 • Kontributet pensionale - të paguara 100% nga kompania 
 • Mundësi për avancim në karrierë 
 • Ambient profesional dhe miqësor 
 • Relax Room 
 • Ambient pune pa presion të lartë apo mikromenaxhim 

Nëse jeni të interesuar dhe dëshironi të jeni pjesë e një ekipi të mrekullueshëm ku e keni mundësinë të zhvilloheni edhe në arenën ndërkombëtare, atëherë çfarë prisni, aplikoni ose dërgoni CV-në tuaj në: hr@starlabspro.com , kandidatët do të vlerësohen dhe kontaktohen nëse kalojnë shqyrtimin fillestar. 

 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet