1
PREMIUM

Deutsch & English IT Helpdesk ( 3 pozita )

Ruaj
StarLabs
Follow
(LEXO MË SHUMË PËR KËTË KOMPANI)
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

StarLabs është në kërkim të 3 kolegëve të ri, të cilët flasin gjuhën Gjermane dhe Angleze shumë mirë dhe që kanë aftësi bazike teknike në rregullimin e problemeve të zakonshme kompjuterike.


Përgjegjësit:

• Mësimi sa më i shpejt i teknologjive që klienti i StarLabs kërkon;
• Të punojë në orar të plotë;
• Të ketë aftësi të komunikimit me klient në gjuhën Gjermane;
• Të jetë proaktiv dhe team player;

Shkathtësit që kërkohen:

• Njohuri të sistemeve operative Windows dhe macOS;
• Njohuri në rregullimin e problemeve të zakonshme me këto sisteme;
• Njohuri bazike në rrjeta dhe internet;
• Niveli i gjuhës Gjermane të jetë i lartë;
• Të përballojë punë dinamike në baza ditore;
• Saktësi dhe fokus në pune;

Përfitimet për të qenë pjesë e Starlabs: 

  • Paga e Lartë 
  • Sigurimi Shëndetësor - i mbulurar 100% nga kompania 
  • Kontributet pensionale - të paguara plotësisht nga kompania 
  • Mundësi për avancim në karrierë 
  • Ambient profesional dhe miqësor 
  • Relax Room 
  • Ambient pune pa presion të lartë apo mikromenaxhim 

Nëse jeni të interesuar  dhe dëshironi të jeni pjesë e një ekipi të mrekullueshëm ku keni mundësinë të zhvilloheni edhe në arenën ndërkombëtare, atëherë çfarë prisni, aplikoni ose dërgoni CV-në tuaj në: hr@starlabspro.com , kandidatët të cilët plotësojn kriteret do të ftohen për në intervistë. 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet