1
PREMIUM

Senior Frontend Developers ( Vue.JS ) - 3 Pozita

Ruaj
StarLabs
Follow
(LEXO MË SHUMË PËR KËTË KOMPANI)
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

StarLabs është në kërkim të 3 Senior Frontend Developers ( Vue.JS )  

 

Përgjegjësitë: 

 • Mësimi sa më i shpejtë i teknologjive që klienti i StarLabs kërkon 
 • Të punojë në orarë të plotë 
 • Të ketë aftësi të komunikimit me klient dhe me ekipen e zhvilluesve 
 • Të jetë proaktiv dhe team player. 

 

Aftesite: 

 • Njohuri në Javascript dhe Typescript; 
 • Fleksibilitet në perdorimin e class based components për Vue JS; 
 • State management tools (Vuex); 
 • Aftësi të krijoje UI responsive me fokus në mobile; 
 • Njohuri në testing tools (E2E Test, Unit Test); 
 • Njohuri në testim të performancës përmes broëser-based debugging; 
 • Niveli i gjuhës angleze të jetë i lartë; 
 • Të përballojë punë dinamike në baza ditore; 
 • Të ketë vullnet për të mësuar; 
 • Saktësi dhe fokus në punë 

 

Përfitimet për të qenë pjesë e Starlabs: 

 • Paga e Lartë 
 • Sigurimi Shëndetësor - i mbulurar 100% nga kompania 
 • Kontributet pensionale - të paguara plotësisht nga kompania 
 • Mundësi për avancim në karrierë 
 • Ambient profesional dhe miqësor 
 • Relax Room 
 • Ambient pune pa presion të lartë apo mikromenaxhim 

Nëse jeni të interesuar  dhe dëshironi të jeni pjesë e një ekipi të mrekullueshëm ku keni mundësinë të zhvilloheni edhe në arenën ndërkombëtare, atëherë çfarë prisni, aplikoni ose dërgoni CV-në tuaj në: hr@starlabspro.com , kandidatët të cilët plotësojn kriteret do të ftohen për në intervistë. 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet