1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

StarLabs është në kërkim të 5 MID Java Developers, për të filluar punën me një klient të ri në Malta. 

 

Përgjegjësitë: 

 • Mësimi sa më i shpejtë i teknologjive që klienti i StarLabs kërkon 
 • Të punojë në orarë të plotë 
 • Të ketë aftësi të komunikimit me klient dhe me ekipen e zhvilluesve 
 • Të jetë proaktiv dhe team player. 

 

Aftesite: 

 • Njohuri në Java 
 • Njohuri në Springboot 
 • Njohuri në MongoDB 
 • Njohuri në REST APIs dhe Mikroservise 
 • Njohuri në Kotlin (bonus) 
 • Njohuri në AWS cloud (bonus) 
 • Njohuri në kriptografi (bonus) 
 • Kupton dhe ke punuar përpara në Agile Metodologji 
 • Niveli i gjuhes angleze të jetë i lartë; 
 • Të perballoje punë dinamike në baza ditore; 
 • Të ketë vullnet për të mësuar; 
 • Saktësi dhe fokus në punë. 

 

Përfitimet për të qenë pjesë e Starlabs: 

 • Paga e Lartë 
 • Sigurimi Shëndetësor - i mbulurar 100% nga kompania 
 • Kontributet pensionale - të paguara plotësisht nga kompania 
 • Mundësi për avancim në karrierë 
 • Ambient profesional dhe miqësor 
 • Relax Room 
 • Ambient pune pa presion të lartë apo mikromenaxhim 

Nëse jeni të interesuar  dhe dëshironi të jeni pjesë e një ekipi të mrekullueshëm ku keni mundësinë të zhvilloheni edhe në arenën ndërkombëtare, atëherë çfarë prisni, aplikoni ose dërgoni CV-në tuaj në: hr@starlabspro.com , kandidatët të cilët plotësojn kriteret do të ftohen për në intervistë. 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet