1
PREMIUM

MID/Senior Javascript Support Engineer - 3 Pozita

Ruaj
StarLabs
Follow
(LEXO MË SHUMË PËR KËTË KOMPANI)
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

StarLabs është në kërkim të 3 MID/Senior Javascript Support Engineer 

 Përgjegjësitë: 

 • Mësimi sa më i shpejtë i teknologjive që klienti i StarLabs kërkon 
 • Të punojë në orarë të plotë 
 • Të ketë aftësi të komunikimit me klient dhe me ekipen e zhvilluesve 
 • Të jetë proaktiv dhe team player. 

 Aftesite: 

 • Njohuri të avancuara në Node.js, Express.js, MongoDB 
 • Aftësi në kodim me cilësi të lartë 
 • Detaist në kuptim të mirë të zhvillimit për Frontend & Backend 
 • Njohuri të avancuara me Gitlab CI 
 • Përvoja me platformat cloud si AWS 
 • Përvojë me skriptimin dhe automatizimin 
 • Përvojë me monitorim, alarm dhe operacione 
 • Përvoja me reagimin ndaj incidentit 
 • Njohuri pune në metodologjitë Agile 
 • Niveli i gjuhës angleze të jete i lartë 

 Përfitimet për të qenë pjesë e Starlabs: 

 • Paga e Lartë 
 • Sigurimi Shëndetësor - i mbulurar 100% nga kompania 
 • Kontributet pensionale - të paguara plotësisht nga kompania 
 • Mundësi për avancim në karrierë 
 • Ambient profesional dhe miqësor 
 • Relax Room 
 • Ambient pune pa presion të lartë apo mikromenaxhim 

Nëse jeni të interesuar  dhe dëshironi të jeni pjesë e një ekipi të mrekullueshëm ku keni mundësinë të zhvilloheni edhe në arenën ndërkombëtare, atëherë çfarë prisni, aplikoni ose dërgoni CV-në tuaj në: hr@starlabspro.com , kandidatët të cilët plotësojn kriteret do të ftohen për në intervistë.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet