1
PREMIUM

Salesforce Marketing Cloud Developer

Ruaj
StarLabs
Follow
(LEXO MË SHUMË PËR KËTË KOMPANI)
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

StarLabs është në kërkim të Salesforce Marketing Cloud Developer 

 Përgjegjësitë: 

 • Mësimi sa më i shpejtë i teknologjive që klienti i StarLabs kërkon 
 • Të punojë në orarë të plotë 
 • Të ketë aftësi të komunikimit me klient dhe me ekipen e zhvilluesve 
 • Të jetë proaktiv dhe team player. 

 Aftesite: 

 • 5+ përvojë me Salesforce Marketing Cloud duke përfshirë Email Studio, Mobile Push, SFMC API, zgjerimet e të dhënave, pamjet e të dhënave, automatizimet, Journey Builder, Preference Center, menaxhimin dhe segmentimin e audiencës dhe raportimin Datorama 
 • 3+ vite përvojë praktike në shkrimin e pyetjeve SQL 
 • Kuptim të gjerë, përvoja dhe aftësia për të zgjidhur problemet dhe zgjidhjen e problemeve të Mobile SDK, SFMC API ose Automation të shkaktuara me Email / Mobile Push Notifications 
 • Përvoja në ndërtimin, vendosjen dhe testimin e fushatave të marketingut të përgjegjshëm të postës elektronike, njoftimeve. 
 • Aftësia për të interpretuar të dhënat e performancës dhe njohuritë për të bërë optimizime përsëritëse të fushatave dhe taktikave. 
 • Njohuri të Salesforce Sales Cloud / Service Cloud 
 • Përvoja e trajnimit të partnerëve jo-teknikë në SFMC 
 • Aftësi ekipore dhe i gatshëm për të mësuar 
 • Aftësi superiore komunikimi dhe aftësi për të punuar në mënyrë produktive me palët e interesuara në kultura të ndryshme dhe në zona të ndryshme kohore 
 • Njohuri të gjuhës angleze në nivel profesional 

 Përfitimet për të qenë pjesë e Starlabs: 

 • Paga e Lartë 
 • Sigurimi Shëndetësor - i mbulurar 100% nga kompania 
 • Kontributet pensionale - të paguara plotësisht nga kompania 
 • Mundësi për avancim në karrierë 
 • Ambient profesional dhe miqësor 
 • Relax Room 
 • Ambient pune pa presion të lartë apo mikromenaxhim 

Nëse jeni të interesuar  dhe dëshironi të jeni pjesë e një ekipi të mrekullueshëm ku keni mundësinë të zhvilloheni edhe në arenën ndërkombëtare, atëherë çfarë prisni, aplikoni ose dërgoni CV-në tuaj në: hr@starlabspro.com , kandidatët të cilët plotësojn kriteret do të ftohen për në intervistë. 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet