1
PREMIUM

MID/Senior Python Developers - 3 Pozita

Ruaj
StarLabs
Follow
(LEXO MË SHUMË PËR KËTË KOMPANI)
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

StarLabs është në kërkim të 3 MID/Senior Python Developers për të filluar punën tek një klient i ri, sektori blockchain fintech. 

 Përgjegjësitë: 

 • Mësimi sa më i shpejtë i teknologjive që klienti i StarLabs kërkon 
 • Të punojë në orarë të plotë 
 • Të ketë aftësi të komunikimit me klient dhe me ekipen e zhvilluesve 
 • Të jetë proaktiv dhe team player. 

Aftesite: 

 • Përvojë në OOP/kodim funksional në Python 
 • Përvojë në Web Frameworks të python si Flask/Django 
 • 3+ vite përvojë në një ekip zhvillimi të strukturuar mirë 
 • 3+ vite përvojë në zhvillimin e Python 
 • Aftësi të forta kodimi në Python (3.4+) me një kuptim të çështjeve të performancës, lexueshmërisë së kodit dhe mirëmbajtjes 
 • Njohuri të anvacuara të SQL mundësisht me Oracle, SQL Server dhe/ose MySQL 
 • Duhet të ketë aftësi për të punuar në një mjedis dinamik, me ritme të shpejta 
 • Aftësi të forta komunikimi për të bashkëvepruar me anëtarët e ekipit Agile 
 • Aftësi të larta me shërbimet AWS 
 • Përvoja e mëparshme me teknologjitë si Docker dhe Kubernetes 
 • Njohuri të forta të arkitekturës së softuerit 
 • Përvoja e mëparshme me zhvillimin dhe integrimin e REST API 
 • Njohuri shumë të mira të Gjuhës Angleze 

 

Përfitimet për të qenë pjesë e Starlabs: 

 • Paga e Lartë 
 • Sigurimi Shëndetësor - i mbulurar 100% nga kompania 
 • Kontributet pensionale - të paguara plotësisht nga kompania 
 • Mundësi për avancim në karrierë 
 • Ambient profesional dhe miqësor 
 • Relax Room 
 • Ambient pune pa presion të lartë apo mikromenaxhim 

Nëse jeni të interesuar  dhe dëshironi të jeni pjesë e një ekipi të mrekullueshëm ku keni mundësinë të zhvilloheni edhe në arenën ndërkombëtare, atëherë çfarë prisni, aplikoni ose dërgoni CV-në tuaj në: hr@starlabspro.com , kandidatët të cilët plotësojn kriteret do të ftohen për në intervistë. 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet