Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

DREJTOR/DREJTORESHË KOMERCIAL/E – DEPARTAMENTI USHQIMOR

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • Vlerësimi dhe realizimi i mundësive potenciale për përmirësimin e biznesit në treg përmes forcimit të bashkëpunimit me partnerët ekzistues dhe fillimit të bashkëpunimit me partnerë të rinj.
 • Përgjegjës/e për realizimin e synimeve të përcaktuara dhe planeve të veprimit për departamentin.
 • Përgjegjës/e për menaxhimin dhe përmirësimin e proceseve brenda departamentit.
 • Përgjegjës/e për negociatat me partnerët e mundshëm.
 • Analizon aktivitetin e zhvillimit të biznesit dhe strategjinë e konkurrentëve, duke përfshirë tendencat dhe qasjet e tyre të çmimeve.
 • Duhet të jetë një mendimtar/e strategjik/e, kurioz/e, inovativ/e dhe krijues/e në mënyrë që të krijojë marrëdhënie, rrjet, lidhje me burimet dhe aplikimin e praktikave të biznesit.
 • Përgjegjës/e për të menaxhuar dhe motivuar ekipin e shitjës dhe merchandiserëve për të arritur shitjen sipas planeve.
 • Bërja e planeve të rregullta mujore të veprimit, vëllimi/vlera në përputhje me nevojat e zinxhirit të furnizimit.
 • Monitorimi i rezultateve të strategjive të zbatuara, nxjerrja e konkluzioneve, propozimeve dhe masave për përmirësimin e mëtejshëm të rezultateve.
 • Duhet të jetë në gjendje të përmbushë dhe tejkalojë qëllimet e performancës së shitjeve dhe të ekzekutojë kohën dhe menaxhimin e territorit.

KUALIFIKIMET

 • Diplomë universitare në fushën përkatëse.
 • Të paktën 5 - 8 vjet përvojë në pozita të ngjashme.
 • Përvojë dhe njohuri në industrinë e ushqimit dhe pijeve.
 • Gjuha Angleze rrjedhshëm (folur dhe shkruar rrjedhshëm).
 • Njohja e gjuhës serbo-kroate është përparësi.
 • Aftësi kompjuterike (Word, Excel, PowerPoint, Internet Browser).
 • Aftësi shumë të mira komunikuese dhe negociuese.
 • Leje Drejtimi, Kategoria B.

Beta Group është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë punësimi. Ju njoftojmë se do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë.

Të gjithë kandidatët që aplikojnë, ju lutemi të shkruajnë pozicionin e punës për të cilin po aplikoni, në “Subject Line”, të emërtoni CV-në tuaj në formatin e mëposhtëm (Emri Mbiemër – CV).
Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-në e tyre në e-mail: apliko@beta-ks.com Afati i aplikimit është deri më 30 Dhjetor 2022 në orën 17:00.

Shikime 5,286
Kategoria Menaxhment
Skadon 30/12/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management