Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Beta Group sh.p.k shpall konkurs për pozitën:

2 MERCHANDISERA/E– Rajoni i Anamoravës dhe Prishtinës

Merchandiser/e
Detyra dhe Përgjegjësitë:

 • Pozicionimi i produkteve në kategori në përputhje me parimet e përcaktuara dhe parimeve të dukshmërisë dhe disponueshmërisë;
 • Plotësimi dhe mirëmbajtja e stokut optimal në raft në lidhje me standardet FEFO, kujdesi për cilësinë e produktit (jetëgjatësinë) dhe pamjen e hapësirës së ekspozuar të produkteve;
 • Mbajtja e regjistrave dhe raportimi për artikujt jashtë stokut (OOS);
 • Vendosja dhe mirëmbajtja e POS materialeve për të përmirësuar dukshmërinë dhe për të rritur produktivitetin;
 • Zbatimi dhe koordinimi i aktiviteteve të dakorduara të marketingut (pozicionet dytësore, komunikimi i ofertave speciale);
 • Monitorimi i aktiviteteve të produkteve;
 • Vendosja, kontrolli i cmimeve dhe raportimi i parregullsive të mundshme;
 • Monitoron aktivitetet dhe prezencën e produkteve të konkurrencës në treg;
 • Diplomë e Shkollës së Mesme;
 • Përvojë pune minimum 2-3 vite si Merchandiser/e apo Agjent/e të Shitjës në produkte Ushqimore dhe Pijeve apo produkteve të raftave.
 • Njohja e gjuhës angleze konsiderohet si përparësi;
 • Aftësi të shkëlqyera kompjuterike;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, organizative dhe interpersonale;
 • Të jenë të pajisur me patentë shofer të kategorisë B.

Si të Aplikoni  

Beta Group është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: apliko@beta-ks.com Afati i aplikimit është deri me datën 19 Dhjetor 2022 ora 17:00.

Shikime 3,281
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 19/12/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management