1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs

Pozita:

1. Asistente Administrative/Financiare

Lokacioni:Prishtinë
Detyrat kryesore & Përgjegjësitë:

  • Mirëmban dhe përcjell punët administrative
  • Mbajtja e evidencës për të gjitha pagesat e kryera
  • Futja e të dhënave ne program, regjistrimi i blerjeve dhe shitjeve

Kualifikimi dhe përvoja:

  • Te kete shkollim në fushen e ekonomisë
  • Njohuri të mira të paketës MS Office
  • Njohja e programeve te kontabilitetit do të jetë përparësi
  • Etikë pune dhe përpikmëri;

Përparësi kanë: Eksperiencë pune në fushë të njejtë; Personat të cilët kanë aftësi të mira menaxhuese;

Të interesuarit mund të aplikojnë duke derguar CV-ne emailin elektrikamonti@gmail.com deri me datën 05.12.2022

Shikime 1,540
Kategoria Administratë
Skadon 05/12/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management