1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: Video Animator 

Vendi: Pejë

Kodi i Pozitës: #113212MA

Lloji: Full Time

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Ideimi, dizajnimi, animimi i elementeve për video animacione
 • Përgaditja e promove ditore, javore mujore si dhe editimi i materialeve
 • Paraqitja në mënyrë illustrative e koncepteve dhe dizajneve per materialet e kërkuara
 • Puna me programet adekuate, After Effects, Photoshop, Illustrator, Final Cut Pro, softverë të tjerë për montazh, ose ekuivalent për 2D/3D
 • Përshtat Video Elemente nga materilet në dispozicion

Detyra të tjera që parasheh vendi dhe pozita e punës

Kualifikimet dhe aftësitë:

 • Preferohet të jetë i/e diplomuar në fushen përkatese
 • Protofilio të pasur me punët e tij/saj deri më tani
 • Njohuri te programeve After Effects, Character Animator, Premiere, Photoshop, Illustrator, Final Cut Pro
 • Aftësia për të punuar mirë brenda një strukture ekipi
 • Të jetë energjik/e, të ketë iniciativë dhe kreativitet, të ofroj ide të reja në çështje të ndryshme lidhur me procesin e punës

Ju përfitoni:

 • Saktësi në page 
 • Sigurim Shëndetësor
 • Asistencë edukimi dhe trajnime shtesë
 • Telefon personal
 • Shujtë ditore
 • Rekreacion

APLIKIMI  https://karriera.elkosgroup.com/karriera/jobs/detaje.php?pozita=113212MA&qyteti=Pejë

Për më shumë informata dhe detaje lidhur me Konkursin dhe mënyren e Aplikimit 
 ju mund të aplikoni  online ne web faqen www.etc-ks.com apo duke dërguar cv ne email adresen : apliko@elkosgroup.com si dhe për sqarime shtesë telefononi ne numrin pa pagese  0800 30 300

Aplikacionin dhe CV-në tuaj mund ta dorëzoni edhe fizikisht në ETC Pejë tek Pika e Sherbimit

Konkursi mbetet i hapur nga data 29.11.2022-06.12.2022

Inkurajohen të aplikojnë të gjithë  ata persona që janë ambicioz, të përkushtuar për punë me synime të mëdha dhe të gatshëm për sfida të reja.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet