1
PREMIUM PLUS

Zyrtar/e për përkrahje të Investitorëve

Ruaj
Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare shpall konkurs

për  Zyrtar/e për përkrahje të investitorëve

(orar i plotë/ 40 orë në javë)

Fillimi i punës: 01.02.2023

KUSH JEMI NE?

Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare (OEGJK) është organizatë që fokusin kryesor e ka tek anëtarët dhe është e përkushtuar për të fuqizuar më shumë lidhjet bilaterale ekonomike ndërmjet Kosovës dhe Gjermanisë. OEGJK është themeluar me iniciativë të Ambasadës Gjermane në Prishtinë, dhe aktualisht përfaqëson 190 kompani anëtarë, të cilat në total punësojnë mbi 25 000 punonjës. Oda këshillon, përkrah dhe përfaqëson kompanitë gjermane në Kosovë që kërkojnë të investojnë, zhvillohen ose të zgjerojnë aktivitetin e tyre biznesor. Gjithashtu, përkrah dhe këshillon kompanitë kosovare, të cilat tregtojnë me Gjermaninë, përmes një game të gjërë të shërbimeve duke iu krijuar mundësi për rrjetëzim dhe të bërit biznes në të dyja vendet. Meqënësë OEGJK është në zemër të komunitetit të biznesit gjerman në Kosovë, ne si organizatë luajmë një rol aktiv në përmirësimin e mjedisit të të bërit biznes për kompanitë anëtare, duke siguruar një zë të respektuar për anëtarët tanë.

ÇFARË KËRKOJMË NE?

Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare është në kërkim të një zyrtar/e për përkrahje të investitorëve, i/e cili/a duhet të ketë aftësi të larta komunikimi dhe fjalor të pasur në gjuhën shqipe dhe gjermane.

Ju do të jeni përgjegjës/e për këshillim dhe përkrahje për kompanitë kosovare që duan të zgjerojnë biznesin në Gjermani dhe për investitorët potencial që duan të investojnë në Kosovë. Ju do të punoni ngushtë me udhëheqësen e departamentit për investitorë të huaj.

Në fazën fillestare të punësimit, OEGJK do të ju trajnojë në këshillim për investitorët dhe në këshillim për eksport.

ÇFARË DO TË BËNI ÇDO DITË?

 • Këshillim për hapje të biznesit në Kosovë
 • Këshillim për hapje të biznesit në Gjermani
 • Përgatitje e udhëtimeve të delegacioneve të biznesit për në Kosovë, dhe në Gjermani
 • Person kontaktues për pyetje bashkëpunimi me shoqata/institucione gjermane;
 • Organizimi i ngjarjeve dhe punëtorive për kompanitë anëtare;
 • Menaxhimi i dokumenteve.
 • Informim për panairet në Gjermani për kompanitë anëtare/jo-anëtare të OEGJK-së

ÇFARË TË BËN TY NJË SUPER KANDIDAT/E?

 • Përvojë pune së paku 3 vjeçare në pozita të ngjashme  
 • Ke aftësi të mira të komunikimit dhe organizimit të punës
 • Vet-iniciativë, bashkërendimit dhe punës në grup
 • Njohuri të shkëlqyera të gjuhës gjermane dhe të gjuhën angleze

ÇFARË OFROJMË NE:

 • Ambient atraktiv dhe modern i punës, në qendër të Prishtinës
 • Sigurim shëndetësor për ty dhe familjen tënde
 • Mundësi zhvillimi personal dhe profesional

ÇFARË ËSHTË E RËNDËSISHME PËR NE:

 • Ne jemi një punëdhënës që vlerëson lojalitetin, kolegjialitetin dhe punën në
 • Ne jemi një organizatë agile, me kulturë të hapur për feedback. Rezultatin e punës e masim kundrejt vlerave që kemi në organizatë, e ato janë: integriteti, mirësjellja, përgjegjësia dhe
 • Ne jemi organizatë dinamike që i përshtatet kërkesave dhe nevojave të anëtarëve.
 • Tek ne çdo punonjës vepron në mënyrë të
 • Ne i mirëpresim idetë e reja dhe i zhvillojmë ato më
 • Ekipet tona janë ndërdisiplinore, rrjetëzimi është shumë i rëndësishëm për

Nëse jeni të interesuar për këtë pozitë, luteni ta dërgoni një letër motivuese në gjuhën angleze/gjermane bashkë me CV përmes emailit në administration@oegjk.org deri më 15.12.2022
Aplikacionet pranohen vetëm në formë elektronike! Vetëm kandidatët që janë në rreth të ngushtë do të kontaktohen.
Ju lusim të mos e kontaktoni OEGJK-n për informacione ose pyetje paraprake para se të kontaktoheni!

Shikime 3,641
Kategoria Administratë
Skadon 15/12/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management