Albi Shopping

Dizajner (2 vende)

	 	 

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

Albi Shopping pjesë e Albi Group me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe I motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tone. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj si rezultat I zgjerimit të aktivitetit afarist, Albi Group kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si: 

Dizajner Grafik (2 vende pune)

Vendi i punës : Prishtinë

Përgjegjësite dhe Detyrat :

 • Dizajnimi I katalogëve,broshurave,fllajerave,posterave,sipas kërkesave të kompanisë;
 • Paraqet në mënyrë illustrative konceptet dhe dizajnet e materialeve të kërkuara;
 • Të jetë kreativ/e për të prodhuar ide dhe koncepte të reja;
 • Detyra tjera në lëminë e dizajnit

KUALIFIKIMET

 • Diplomë e shkollës së mesme, I preferuar universiteti në drejtimet komunikim vizuel, dizajn grafik ose marketing
 • Të ketë përvoje pune te ngjajshme,
 • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situate të ndryshme;
 • Njohja e gjuhës angleze;
 • Të jetë energjik, të ketë aftësi të punës nën stress, të jetë me vetë iniciativë;
 • Aftësi të mira komunikimi;
 • Të jetë I motivuar, kreativ dhe fleksibil për punë.

Njohja e programeve

 • Obligative: Adove Photoshop, Illustrator, InDesign ose Corel Draw
 • Përparësi: (Motion Designer): Affter Effect, Premier.

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj, dokumentet e tjera shoqëruese dhe PORTFOLION duke përmendur pozicionin për të cilin aplikoni në adresën e e-mailit: hr@albicenter.com

Duke ju falenderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listen e ngushtë do të kontaktohen.

TAGS: Albi ShoppingPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2420
Kategoria Art & Dizajn
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC