1
PREMIUM

Agjent të Shitjes (2), Përfaqësues Mjeksorë (3)

Ruaj
A Distribution
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

A DISTRIBUTION SH.P.K. është kompani e cila bënë importin, distribuimin - shitjen e shtesave ushqimore-suplementeve per tere teritorin e Kosoves (shitja ne barnatore) .
Në saje të zhvillimit të punës dhe rritjes së vazhdueshme të kompanisë po krijohen edhe mundësi për pozita të reja të punës, andaj kompania A DISTRIBUTION SH.P.K. shpall konkurs pune për pozitat :
- Dy ( 2 ) agjent të shitjes ,
- Tre ( 3 ) përfaqësues mjekësor , si dhe,

Kandidatët të cilët aplikojnë, duhet ti plotesojnë detyrat/përgjegjësitë dhe kushtet e kërkuara nga kompania.

Detyrat dhe përgjegjësitë për përfaqësues/e mjekësor:

-Prezantimin e produkteve tek sektorët/njësitë e kërkuara ( Mjekë dhe Farmacitë )
-Planifikon dhe realizon vizitat e nevojshme
-Analizon rrjedhën e produkteve dhe percjell shitjen
-Mban prezantime të planit të produkteve ( sipas kërkesës )
-Të jetë në gjendje gadishmërie të punojë në mënyrë të pavarur dhe në grup.

Kushtet:

-Të ketë diplomë universitare në fushat e mjekësisë apo të fushave relevante për pozitën
-Eksperienca e punes ( e preferuar )
-Aftësi shumë të mira komunikuese dhe negociuese
- Aftësi të punojë në grup dhe në presion të kohës
-Njohuri bazike të programeve kompjuterike
-Posedim të patent shoferit kategoria B


Detyrat dhe përgjegjësitë për agjent të shitjes:

-Prezantimin dhe promovimin e produkteve tek pikat e shitjes
-Planifikon dhe realizon vizitat nëpër të gjitha pikat e shitjes
-Analizon tregun dhe përcjell shitjen
-Mbajtjen e përgjegjësisë së ngarkesës në teren
-Të jetë në gjendje gadishmërie të punojë në mënyrë të pavarur dhe në grup.

Kushtet:

-Të ketë shkollim të lartë me përparësi shkollimi universitar
-Eksperienca e punes ( e preferuar )
-Aftësi fleksibile të mira komunikuese dhe shitese
- Aftësi të punojë në kushte tereni dhe në presion të kohës
-Posedim të patent shoferit kategoria B


Ftohen të gjithë kandidatët e interesuar , të aplikojnë duke i dërguar CV-të e tyre në adresën elektronike: adistribution.ks@gmail.com , konkursi mbetet i hapur deri me datën 20.12.2022.

Shikime 5,158
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 20/12/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management