1

Menaxher/e për Energji dhe Menaxhimin e Kapaciteteve

Ruaj
Korporata Energjetike e Kosovës
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Menaxher për Energji dhe Menaxhimin e Kapaciteteve


Divizioni: KEK


Data e publikimit: 25.11.2022


Aktive deri më: 09.12.2022


Shkarko Shpalljen | Shkarko formularin për aplikim | Apliko Online

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet