Go-Party Events

Agjent i shitjes – Shitës në shitore (Shop floor assistant - 3 vende)

	 	 

Ne jemi Go-Party Events, nje kompani 2 vjeqare ne Londër, e specializuar për dekorin e gjdo eventi për qfardo rasti, poashtu specializojm per dekoret e lokaleve, décor sezonale, apo vetem per pamje të bukur të lokalit.

Bazuar në edukimin dhe përvojën tonë në Londër, ne kemi hapur një branch të kompanisë, e cila korrespondon me kompanin tonë ne Londër.

Pozita e hapur:

Agjent i shitjes – Shitës në shitore (Shop floor assistant)

– Prishtinë (3 pozita të lira)

Detyrat e juaja

 • Planifikon, drejton aktivitetin e shitjes
 • Mbikëqyrja e klientëve ne rajonin përkatës
 • Këshillimi i klientëve gjat blerjes
 • Kontaktimi dhe ofertimi i klientëve të ri
 • Prezantimi i produkteve dhe ofertave
 • Mikpritja e klientit
 • Këshillimi dhe ofertimi i klientit
 • Shitja aktive e produkteve tona
 • Pregaditja e porosive
 • Përgjegjës për zhvillimin, harmonizimin, administrimin, mbikëqyrjen dhe menaxhimin e punës në Dyqan
 • Mbanë përgjegjesi Financiare në arketimin e të hyrave nga shitja;
 • Mbanë përgjegjësi për stokun në dyqan duke e menaxhuar përmes kontrollit periodik dhe regjistrimit vjetor
 • Përgjegjës për zhvillimin në mediat sociale

Kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë e shkollës së mesme,( dhe fakulltetit e preferume po jo e domosdoshme)
 • Edukim/Përvojë në fushën e : design, creative work, interior design, set design decorator, set decoation, party planner
 • Aftësi të leximit, numërimit të saktë të parave të gatshme dhe cekave,

Profili juaj dhe aftësitë e kërkuara:

 • Mikpritja e klientit- te ne ‘first impressions matter most’ eshte motto
 • Komunikimi e rrjedhshum me klient, kuptimi i nevojave të klientit per eventin apo dekoret te deshirume dhe per rastin qe I kerkojn.
 • Këshillimi dhe ofertimi i klientit, negociuese dhe paraqitje profesionale
 • Aftësi për të menaxhuar punën nën presion
 • Shitja aktive e produkteve tona poashtu dhe shitjen e pakove qe I ofrojm
 • Pregaditja e porosive/produkte/dekore
 • Faturimi dhe inkasimi
 • Aftësi të mira kompjuterike
 • Aftësi të mira ne mediat sociale
 • (Provoja ne degen e dekoreve eshte e preferuar)- Edhe nëse nuk keni njohuri në këtë lëmi, ne ju ofrojmë trajnimin e duhur,gatishmeria dhe vullneti per të mesuar lëmi,  është e domosdoshme
 • Shkathtësi në menaxhimin e kohës, caktimin e prioriteteve ditore-javore;
 • Aftësi ndërpersonale për të punuar si pjesë e një ekipe në zgjidhjen e problemeve;
 • Aftësi të shkelqyera në transmetim dhe delegim të detyrave;
 • Fleksibil dhe i/e shpejt në kryërje të dëtyres, përmbushjes së planit;
 • Të jetë energjike, aftësi të punoj me vetë iniciativë
 • njohja e gjuhës angleze

SI TE APLIKONI?

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në (photo CV)  tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese : referenca, letërmotivimi, dëshmi mbi kualifikimin

në adresën e e-mail:

info@gopartyevents.com

info@goparty-ks.com

TAGS: KujtesaPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2291
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC