Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Ndihmës Kuzhinier

  • Të assistoj në Punët e Kuzhinierit.
  • Të pranon detyra nga Kuzhinieri, të bënë para përgaditjet e ushqimeve të ndryshme .
  • Të ndërmerrë detyra të tjera që mund të përcaktohen herë pas here nga Kuzhinieri.
  • Të mbajë standardin e caktuar nga Kuzhinieri.

 

Të gjithë Personat e interesuar duhet të dërgojne Cv me 1 fotografi , si dhe të gjitha rekomandimet që i posedojnë në:

apliko@hotelgarden-ks.com me Subjet: Emertimi i vendit : Ndihmës Kuzhinier Shembull

Email: apliko@hotelgarden-ks.com

Subject: Ndihmes Kuzhinier

Vini re:

Përparësi do të kenë të gjithë personat e shkolluar në laminë e Kulinarisë si dhe ata me përvojë pune.

Shikime 5,251
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 28/12/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management