Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 Kompania jonë PURE AIR  operon në mbi 55 shtete të botës dhe është në nivel ndërkombëtar fatmirësisht edhe në Kosovë me staf professional,Kërkohen agjent/e të shitjes në gjithë teritorin e KOSOVES.

Kushtet të cilat duhet plotësuar për pozitën agjent/e e shitjes:

 • Përparësi kan ciftet ( femër, mashkull,shoqe, shok, burrë,grua )
 • Të jenë komunikative,
 • I pajisur me patent shofer kategoria B
 • Të ketë veturë në shfrytëzim
 • Shpenzimet mbulohen nga kompania

Orari: Full time dhe Part time: 17:00 - 21:00

Kompania jonë ofron kushte shumë të mira pune :

 • Paga me standard Europian 450 Euro+ ( për vetëm 3 orë në ditë )
 • Seminare 1 herë në javë
 • Udhetime jashtë vendit gjdo 6 muaj
 • Trajnime për punë dhe biznes falas.
 • Certifikim pas trajnimeve ( të njohura ndërkombëtarisht )
 • Mundësi pune edhe në shtetet e bashkimit Europian

 

Mund të na kontaktoni nga ora 10:00-16:00 
Nr tel: +383 45 100 319  

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes kësaj e-mail: pureaircompany2@gmail.com

Shikime 3,819
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 11/12/22 (Ka skaduar!)
Orari Contract
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management