1

Asistente në Rent a Car, Asistent/e i/e Shitjes në Market

Ruaj
Rent a Car MANAMI
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Asistente ne Rent a Car MANAMI - Zyrja ne Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës 

Përgjegjësitë dhe detyrat :

 • Përgjegjëse për rezervime te veturave dhe plotesimi i kontratave;
 • Përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative;
 • Përgjegjëse për komunikim elektronik dhe informim;
 • Pranon telefonatat dhe drejton ato në mënyrë efikase;
 • Sipas kërkesës së Mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës.

Asistent/e e shitjes ne MARKET - Rruga e  Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës 

Përgjegjësitë dhe detyrat :

 • Përgjegjës/e për menaxhim te klienteve dhe shitjeve ditore;
 • Ofrimi i një shërbimi cilësor, profesional dhe të kënaqshëm te klientët;
 • Të kryen prezantimin e produkteve tek klientët e dyqanit;
 • Vendos artikujt ne dyqan sipas rregullave;
 • Merret me zëvendsimin e artikujve qe mungojnë në dyqan;
 • Kujdeset që  ambientet e dyqanit te janë te rregulluara dhe të pastërta;
 • Mbanë përgjegjësi për mallin që ka në dyqan:
 • Sipas kërkesës së Mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Se paku diplomë të shkollës së mesme;
 • Përvojë pune në administratë;
 • Të posedojë aftësi të mira ndërpersonale;
 • Aftësi të shkëlqyeshme organizimi dhe komunikimi;
 • Aftësi për menaxhimin e punës nën presion;
 • Të ketë aftësi të mira kompjuterike në gjithë aplikacionet e MC Office,
Mënyra e aplikimit:
 
 Të gjitha  të interesuarat, mund të dërgojnë CV-ne e tyre tek emaili rentacarmanami@gmail.com ose te na shkruajn ne Viber/Whatsapp ne +383 49 536 537

Shikime 3,746
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 16/12/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management