1

Instalues i Sistemeve të Sigurisë

Ruaj
Pro4 SHPK
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
PRO 4 është kompani e specializuar në shitjen e sistemeve të sigurisë, shërbimet e instalimit dhe mirëmbajtjes, si dhe produkteve të tjera në sektorin e IT.

  • Instalues i Sistemeve të Sigurisë

Detyra dhe Përgjegjësi:
  • Instalimet në teren të sistemeve të sigurisë
  • Mirëmbajta dhe servisimi i sistemeve të sigurisë
  • Kujdesi ndaj klientëve
Kriteret për kandidate:
  • Njohuri rreth sistemeve të sigurisë
  • Njohuri në përdorimin e kompjuterit
  • Njohuri në rrjetat kompjuterike
  • Njohuri bazike të gjuhës angleze
  • I aftë të punoj i vetëm apo në ekip
  • Të posedoj patent shoferi

Për të aplikuar ju lutem dërgoni CV-te dhe dokumente të tjera në adresën e- mail: info@pro4ks.com apo në zyrat tona, Adresa: Tahir Zajmi, 64, Prishtinë

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontaktohen.

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management