Chameleon
Monter / Teren
Shpërndaje
	 	 

Po rritemi☺. Vende të lira të punës:

Monter/ Terren 

Kandidati duhet t'i plotësoj këto kushte:

1.Të ketë njohuri në brendimin e pvc foljeve, ceradave, veturave, xhamave etj

2.Të ketë njohuri mbi montimin dhe realizimin e 3D Reklamave

3.Të jetë bashkëpunues dhe të jetë në gjendje t'i përgjigjet detyrave në kohë

*Përparësi është edhe përdorimi i makinerive të shtypit digjital dhe njohuri bazike në Corel Draw / Adobe Illustrator dhe Photoshop

Oari: 09:00-17:00 / Prishtinë

Email: chameleonprint.ks@gmail.com

Numri i kontaktit: +377 44 77 48 77 / +377 45 577 570 

 

TAGS: ChameleonPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3785
Kategoria Art & Dizajn
Skadon 8 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US