Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

NELT shpall konkurs për pozitën: 1 DEPOIST

Lokacioni: Lipjan

Detyra dhe Përgjegjësitë:

 • Pranimi i mallrave dhe kontrollimi i mallrave në hyrje - depo;
 • Bënë përgatitjen e mallrave në bazë të porosive të lëshuara;
 • Bënë organizimin, kontrollimin dhe numrimin e mallrave në depo dhe në sektorin e paketimit;
 • Sigurimi i pastërtisë dhe rregullit të depos;
 • Kontrollimi i përputhshmërisë së paraqitjes së depos me standardet e kompanisë;
 • Numërimi i artikujve të depos, gjurmimi dhe kontrolli i hyrjeve të stokut,
 • Mjetet e përdorura në depo te jenë në përputhje me rregullat e përcaktuara te kompanisë.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët duhët të kenë të përfunduar shkollën e mesme.
 • Të ketë përvojë pune 1-2 vjet në depo;
 • Të ketë aftësi të drejtoj Pirunjerin.
 • Te jetë fleksibil dhe i përshtatshem për të punuar në orare të ndryshueshme.

Si të Aplikoni:

Për te aplikuar inkurajohen kandidatët që jetojnë në Lipjan dhe në afersi te Lipjanit.

Në emailin në vijim: apliko@nelt.com na’i dergoni informatat tuaja: Emri dhe Mbiemri, numri i telefonit dhe Vendbanimi.

Afati i aplikimit është deri me datën 09 Dhjetor 2022 ora 17:00.

Shikime 1,226
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 09/12/22 (8 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management