1
PREMIUM

Agjent i Shitjes për Vending Machine

Ruaj
LLD Sh.p.k.
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

Devolli Corporation – Njësia ‘’LLD’’ SH.P.K  shpallë konkurs pune:

Titulli i Pozitës:     Agjent i shitjes për vending machine (2)

Lokacioni:              LLD, Prishtinë

Data e hapjes:        24.11.2022

Data e mbylljes:     08.12.2022

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:

 • Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë; zbaton planin e parashikuar të shitjes,
 • Pastërtia dhe mirëmbajtja e aparateve vending,
 • Arritja e objektivave mujore të përcaktuara,
 • Vizita të rregullta tek klientët sipas planit të vizitës,
 • Prezantimi i risive dhe produkteve të kompanisë,
 • Përgjegjës për plotësimin e qëllimeve dhe zhvillimin e marrëdhënieve me klient në territorin e caktuar,
 • Raporton në baza ditore në departamentin e shitjes,
 • Realizon të gjitha komunikimet me klientë,
 • Realizon detyra tjera sipas kërkesës së departamentit të shitjes dhe mbikqyrësit,
 • Respekton dhe zbaton politikat dhe procedurat e kompanisë.
 • Përcjell dhe raporton për konkurrencën dhe trendet e tregut.

KUALIFIKIMET E KËRKUARA:

Edukimi: Diploma e shkollës së mesme; (përgatitja Universitare është përparësi) 

Përvoja e Punës: Të ketë përvojë pune në fushën e shitjes.

NJOHURI TË TJERA: 

 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunkimit,
 • Aftësi të shkëlqyeshme të shitjes, negocimit dhe bashkëpunimit,
 • Të posedoj patentë shoferin, kategoria B,
 • Të jetë në gjendje të punoj në mënyrë të pavarur dhe grupore,
 • Të jetë fleksibil dhe të përgjigjet pozitivisht ndaj ndryshimeve.

PROCEDURA PËR APLIKIM:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-në e tyre së bashku me foto përmes e-mailit:  info@lld-ks.com

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet