Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

FTESË PËR OFERTË

Institucioni Mikrofinanciar KosInvest fton kompanitë të marrin pjesë në ofertim për përkthime të dokumenteve zyrtare me shkrim.  Dokumentet zyrtare të IMF KosInvest do të përkthehen në gjuhen shqipe, serbe dhe angleze.

Poashtu kompanitë duhet të kenë përkthyes të licencuar, sepse sipas nevojës IMF KosInvest do të ketë kërkesa për përkthim të dokumenteve për të cilat kërkohet vulosja nga përkthyesi i licencuar.

Dokumentet e nevojshme:

  • Çertifikatën e biznesit /NUI
  • Çmimet për përkthim për fjalë në EURO duke përfshirë TVSH-në
  • Formati i nënshkruar dhe i vulosur

Data e fundit për dorëzimin e ofertës së kompletuar është: 06.12.2022

Ofertat duhen të dorëzohen në pliko (zarf) të mbyllur dhe të shënuar: (Oferta për përkthime) në IMF KosInvest, rr. Lorenc Antoni nr.38 Prishtinë çdo ditë pune nga ora 09:00-15:00.

 Për çdo informatë shtesë mund të na kontaktoni në email adresën kosinvest@wvi.org   ose në numrin 038240664.

 

Shikime 1,884
Kategoria
Skadon 06/12/22 (5 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management